Werkwijze

Lees hier meer over mijn werkwijze en hoe een stijlplan tot stand komt.

Werkwijze

Ik kom bij je langs voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek luister ik goed naar je wensen. Binnen een paar dagen ontvang je een offerte zodat je weet wat mijn inzet gaat kosten. Als je akkoord gaat met de offerte vraag ik je een moodboard te maken of maken we nog een afspraak waarin jouw smaak en wensen nog uitgebreider worden besproken.

Hierna ga ik aan de slag met het maken van een plan voor jouw woning of tuin.Het inrichten van een woning is een groeiproces. Samen doorlopen we diverse fases, van indeling tot meubels en van kleur tot materialen en van wandbekleding tot verlichting. Tijdens het doorlopen van deze fases ben ik je steun en toeverlaat en kun je bij mij terecht voor al je woonvragen, advies, keuzestress of anderszins.

Het project ronden we uiteraard pas af als jij helemaal tevreden bent!

 

Stijl

Persoonlijk houd ik van een moderne interieurstijl en van ‘less is more’ maar als we gaan samenwerken, richt ik me uiteraard naar jouw wensen. Ik maak een plan dat helemaal aansluit bij jouw stijl en smaak zodat het interieur helemaal bij jou gaat passen en jij je helemaal thuis voelt in jouw ‘nieuwe’ huis!