Mogelijkheden

Bij WOON is veel mogelijk op het gebied van interieurstyling, styling van je tuin of vastgoedstyling.

Onderstaande mogelijkheden wijzen je alvast een beetje de weg. Maar schroom niet om jouw vraag te stellen en een mail te sturen of te bellen. Samen bekijken we wat mogelijk is.

 

Totaal interieuradvies

Een fijn huis helpt je om rust te vinden in je drukke leven. Door functies, kleuren, materialen, meubels en accessoires goed op elkaar af te stemmen, bestaande en nieuwe spullen met elkaar te combineren, ontstaat er een omgeving waar je je op je gemak voelt en kunt ontspannen.

Plan meteen een gratis kennismakingsafspraak dan maken we samen van jouw huis een écht thuis!

Z

Meubel- en accessoires advies

Je hebt een paar meubels die absoluut niet weg mogen maar je wilt ook een gedeelte vervangen. Maar hoe kom je tot een mooi geheel? Ik maak een meubelplan zodat je meteen kunt gaan shoppen of ga indien gewenst samen met jou shoppen om nieuwe meubels en accessoires uit te zoeken. Plan hier je afspraak.

Verlichtingsplan

Verlichting is allesbepalend voor de sfeer in je huis. Te hard licht maakt het ongezellig, te weinig licht is onpraktisch omdat het te donker blijft. Na het maken van de indeling maak ik een lichtplan zodat je zeker weet dat er zowel ’s avonds als overdag overal prettig licht aanwezig is.

Verkoop klaar maken van te koop staand huis

Je huis komt binnenkort te koop of staat misschien al een tijdje te koop. Of je hebt wel kijkers maar nog steeds geen koper. Dan kom ik graag bij je langs. Tijdens onze eerste afspraak kijk ik wat jouw huis en tuin ‘nodig hebben’ voor een goede presentatie op verkoopsites zoals Funda. Als je akkoord gaat met mijn offerte ga ik snel aan de slag en creëer ik een prettige sfeer waarin licht, rust en ruimte de hoofdrol spelen zodat je huis snel en natuurlijk tegen een goede prijs verkocht wordt.

Kleuradvies

De kleur die je op je muren en plafond aanbrengt, bepaalt in grote mate de sfeer in je huis. Maar welke kleuren ga je kiezen? Je bent al naar de bouwmarkt geweest maar ziet zoveel kleurstalen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat mij je helpen. Ik stel een mooi en sfeervol kleurplan voor je samen zodat je hier meteen mee aan de slag kunt.

l

Advies raambekleding en vloeren

Niet alleen de kleuren op de muur maar ook de raambekleding en de vloeren zijn grote oppervlaktes die sfeerbepalend zijn. Tegenwoordig is er heel veel keus in materialen, toepassingen en kleuren. Ga je voor jaloezieën, gordijnen of toch liever rolgordijnen en welke vloer past nu het best in jouw woning? Geen keuzestress. Plan een afspraak dan kom ik je helpen met een mooi passende keuze.

Styling tuin / overkapping

De tuin is steeds meer het verlengde van onze woning. Misschien heb je je tuin al mooi veranderd. Nieuwe bestrating, planten, verlichting maar mis je nog de persoonlijke sfeer en aankleding. Ik help je graag bij het inrichten van jouw tuin en overkapping zodat je ook buiten een heerlijk thuis gevoel hebt.

Mag ik jou verder helpen?