Reviews

Super leuk natuurlijk als klanten blij zijn met mijn advies! 😊

 

Onze woning stond al jaren te koop, echter zonder resultaat. Sandra heeft ons geholpen met het beter presenteren van ons huis. Binnen een paar dagen zag alles er super mooi uit. We hebben toen gelijk nieuwe foto’s laten maken voor op Funda en binnen 3 weken werd onze woning ver boven de vraagprijs verkocht.

André Janssen

Linne

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren hebben, is dat Sandra meedenkt en goede tips geeft, die uiteindelijk hebben geleid tot een mooie metamorfose van onze woonkamer!

Jessy Simons-Van de Hörk

Posterholt

Mijn woonkamer keuken door Woon Vastgoedstyling opnieuw laten inrichten. Door goed naar mijn wensen te luisteren is het resultaat verbluffend mooi geworden. Dus betrouwbaar en goede service.

Jos Laven

Berg aan de Maas

Als je goed advies wilt en eens wat anders met je huis wilt, ben je bij Sandra aan het goede adres. Wij zijn heel tevreden en superblij met onze nieuwe benedenverdieping. Een echte aanrader!

Evalien Linssen

Posterholt

Sandra heeft voor ons de restyling van de overkapping, terras en tuin verzorgd.

Wij zijn heel blij met de frisse uitstraling en de nieuwe indeling. Het uitgangspunt was het behouden van de bestaande meubels. Door het toevoegen van nieuwe meubels, potten en accessoires zijn meerdere gezellige zitjes gecreëerd. Al onze wensen zijn verwerkt en het is nu één mooi geheel geworden!

Tiny Joërissen-Feuler

Echt

Mag ik jou verder helpen?