Pakketten

Bij WOON is veel mogelijk op het gebied van interieurstyling of vastgoedstyling.

Onderstaande pakketten wijzen je alvast een beetje de weg. Maar schroom niet om jouw vraag aan ons te stellen en een mail te sturen of te bellen. Samen bekijken we wat mogelijk is.

 

Z

Interieurstyling

Je wilt graag veranderingen aanbrengen in je (nieuwe) huis maar komt niet echt verder. Of je hebt nieuwe accessoires gekocht maar mist nog steeds de sfeer. Of je vindt het lastig om een mooie kleur uit te zoeken voor in je woonkamer. Bij deze en andere interieur vragen, help ik je graag.

Via de contactpagina plan je een gratis eerste gesprek waarin ik graag hoor wat jouw wensen zijn. Samen zorgen we dat jouw huis weer een heerlijk thuis wordt.

Ook voor kleine opdrachten/vragen kun je bij mij terecht.

 

Restyling vakantiewoningen

Als oud-manager van de VVV in Limburg heb ik in mijn carrière honderden vakantiewoningen mogen bekijken. Mooie, en minder mooie woningen. Met een beperkt aantal aanpassingen, de juiste kleuren, materialen zorg ik voor een aantrekkelijke en eigentijdse uitstraling zodat je reserveringen weer snel toenemen. Na de restyling verzorg ik, indien gewenst, ook de fotografie die je kunt gebruiken voor boeking sites. Ben je eigenaar van één of meerdere vakantiewoningen en wil je vrijblijvend met mij in gesprek? Neem dan contact op voor het inplannen van een afspraak.

Styling tuinen

Je hebt je tuin mooi veranderd. Nieuwe bestrating, planten, verlichting maar je mist nog de persoonlijke sfeer en aankleding. Ik help je graag bij het stylen van jouw tuin en overkapping zodat je ook bij goed weer een heerlijk thuis gevoel krijgt.

Styling van te koop staande woningen

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek. Samen lopen we door jouw huis en tuin en bespreken we wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk wat het huis en tuin ‘nodig hebben’ voor een goede presentatie en overleg wat je eventueel zelf kunt doen. Vervolgens maak ik een offerte op maat. Ga je akkoord, dan maken we een afspraak voor de styling.

Op de dag van de styling werk ik volgens de hands-on methode van House of KIKI. Dat betekent handen uit de mouwen en aan de slag. Ik gebruik daarvoor zoveel mogelijk de bestaande meubels en spullen. Zo creëer ik een prettige sfeer waarin licht, rust en ruimte de hoofdrol spelen. Waar nodig wordt dit aangevuld met nieuwe accessoires. Afhankelijk van de situatie heb ik hiervoor een halve tot uiterlijk twee dagen nodig.

Fotoshoot

De styling zit erop. Nu wil je iedereen laten zien hoe mooi het is geworden!. Goeie en professionele foto’s maken het geheel helemaal af. WOON regelt op aanvraag de fotografie snel en vakkundig.

Mag ik jou verder helpen?