Pakketten

De kosten van vastgoedstyling verdien je terug door een snelle(re) verkoop van je woning tegen een hogere prijs. Koop je na de verkoop weer een nieuwe woning, dan mag je de verkoopkosten van je woning (dus ook de vastgoedstyling) van de overwaarde aftrekken. Meer informatie hierover krijg je bij je hypotheekadviseur.

Wil je gebruik maken van onze diensten, kies dan uit één van de volgende pakketten of neem contact op voor een advies op maat.

Z

Interieurstyling

Je wilt graag veranderingen aanbrengen in je (nieuwe) huis maar komt niet echt verder. Of je hebt nieuwe accessoires gekocht maar mist nog steeds de sfeer. Of je vindt het lastig om een mooie kleur uit te zoeken voor in je woonkamer. Bij deze en andere interieur vragen, help ik je graag.

Via de contactpagina plan je een gratis eerste gesprek waarin ik graag hoor wat jouw wensen zijn. Samen zorgen we dat jouw huis weer een heerlijk thuis wordt.

Ook voor kleine opdrachten/vragen kun je bij mij terecht.

 

Restyling vakantiewoningen

Als oud-manager van de VVV in Limburg heb ik in mijn carrière honderden vakantiewoningen mogen bekijken. Mooie, en minder mooie woningen. Met een beperkt aantal aanpassingen, de juiste kleuren, materialen en een klein budget zorg ik voor een aantrekkelijke en eigentijdse uitstraling zodat je reserveringen weer snel toenemen. Na de restyling verzorg ik, indien gewenst, ook de fotografie die je kunt gebruiken voor boeking sites. Ben je eigenaar van één of meerdere vakantiewoningen en wil je vrijblijvend met mij in gesprek? Neem dan contact op voor het inplannen van een afspraak.

Meubelverhuur

Een leegstaande woning verkoopt doorgaans veel minder goed dan een gemeubileerde woning. Kopers vinden het vaak lastig om zich een beeld te vormen van de mogelijkheden en missen de sfeer. Leegstaande woningen of modelwoningen richt ik in volgens de laatste trends op woongebied.

Styling van te koop staande woningen

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek. Samen lopen we door jouw huis en tuin en bespreken we wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk wat het huis en tuin ‘nodig hebben’ voor een goede presentatie en overleg wat je eventueel zelf kunt doen. Vervolgens maak ik een offerte op maat. Ga je akkoord, dan maken we een afspraak voor de styling.

Op de dag van de styling werk ik volgens de hands-on methode van House of KIKI. Dat betekent handen uit de mouwen en aan de slag. Ik gebruik daarvoor zoveel mogelijk de bestaande meubels en spullen. Zo creëer ik een prettige sfeer waarin licht, rust en ruimte de hoofdrol spelen. Waar nodig wordt dit aangevuld met nieuwe accessoires. Afhankelijk van de situatie heb ik hiervoor een halve tot uiterlijk twee dagen nodig.

Fotoshoot

De styling zit erop. Nu wil je ook iedereen laten zien hoe mooi het is geworden!. Goeie en professionele foto’s maken het geheel helemaal af. Woon Vastgoedstyling regelt de fotografie snel en vakkundig zodat je woning er op Funda meteen uitspringt. Indien gewenst, regel ik ook hoogte foto’s en 360 graden foto’s.

Mag ik jou verder helpen?